דייסת טפיוקה

כאילו דייסה,אפילו יותר טעים מהמקור.במקום להשתמש בסולת,חיטה וכו',בישלתי טפיוקה במיים עד ריכוך וא"כ בחלב,הנוזל מסמיך ונהיה דייסתי.מעל פיזרתי קינמון,שקדים מקורמלים שבורים וקליפות תפוז מסוכרות שיש לי תמיד בארון למקרה חירום, לשם הוספת טוויסט לעלילה.מעין דייסת סחלב.אפשר להוסיף לטפיוקה כמה מטבעות שוקולד שימסו בתוכם,תבלינים שונים,מיצי פירות ועוד ועוד,חובה להכין כי הודיעו שעומד לרדת גשם.מומלץ להגיש עם פוך בצד.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש