קציצות חוביזה

שדות חוביזה ענקיים מופיעים בכל מקום בעונה החורפית הזו והילדים שלי מנשנשים אותם כאילו היו חסה.
לא צריך להרחיק בשביל לקטוף אותם,הם נמצאים בכל מקום-אצלי מתחת לבנין יש המון.
חבל לבזבז את כל הטוב הזה, אז יצאנו אני וגפן לקטיף חוביזה בשביל להכין מהם קציצות.

לאחר שטיפה טובה של העלים מלכלוך וחרקים,קצצנו את כל ערימת החוביזה,קצת קמח,ביצים ומלח ויצרנו מהם לביבות קטנות.טיגון של דקה מכל צד ו...איזה טעים.


ערימת חוביזה קצוצה היטב
4-5 ביצים
מלח
4 כפות קמח

מערבבים הכל,יוצרים לביבות ביד ומטגנים על מחבת עם שמן זית עד לחצי גובה הלביבות.

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
מעולה,
אני בדיוק צופה מהחלון על שדה מלא חוביזה ומיד "הלכתי" לאינטרנט לחפש מתכון למרק חוביזה כדי שיהיה לקובות איפה לשחות..אבל זה נראה משו משו...רצה לקטוף ולהכין. תודה!
דנה.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש