לאכול ולמות...
אני, חביב ,ו יומי -שלושתנו סו שפים ב"מסה",התייצבנו לארוחה של החיים שלנו שאביב(משה,כן?) הכין,טרח והשקיע במיוחד בשבילנו. אכלתי מספיק ארוחות במסה עם מנות מחוץ לתפריט שאביב הכין לי וברור שהכישרון שלו ידוע לי מראש,אבל הפעם זה היה נראה שונה לגמרי.שבועיים הוא שקד על הארוחה והיה נראה עליו באמת שהפעם הוא הולך להפציץ בכל הכלים.ואכן כך היה.כל הימים שלפני הארוחה השתדלתי להעלים עין מהמתרחש סביבי,בשביל להישאר מספיק מופתע לארוחה. הארוחה החלה,איתי ועופר הסו שפים הנוספים,עזרו לאביב במטבח ודאגו לצלם הכל מהמטבח.אז נתחיל. ההתחלה הייתה מבטיחה-קרקר של חציל מיובש, שאיתו יצר מעין סנדוויץ' שבאמצע מוס סלמון מעושן וקוקוס קלוי ומטבל מתקתק שמיר.נשנוש מגניב לגמרי בשביל ההתחלה. המנה הבאה,מרק.הספיקה טעימה אחת...והיינו כחולמים.פה אחד אמרנו שזה אחד המרקים הטעימים שטעמנו,אם לא הכי טעים.אני מריץ לעצמי בראש את המרקים הטובים שיצא לי לאכול אי פעם-"מרק קרמי של כבד אווז וצלופח בספרד ,אולי איזה מרק מהfat duck ,מרק טוב שאני הכנתי אולי,מרק עוף וכוסברה מהעבר הרחוק יותר של שף שעבדתי א