אני פורים-מנות מחופשות
לשחק באוכל זה הכי כיף ובפורים זה בכלל מואי כיף.קבלו את מצעד המנות "בכאילו",ממבחר מסעדות בעולם. מסעדת מוגריץ בסן סבסטיאן שבספרד מובילה בתחום המנות שמנסות להתחקות ולחקות משהו אחר. הנה למשל,קרפצ'ו "בקר",קצת פרמז'ן,עלים ומעט תיבול.אלא שלמעשה הקרפצ'ו הוא לא מבשר כלל אלא מ...אבטיח. התהליך ארוך ומייגע-מקפיאים אבטיח בשביל לשבור את תאי בשר הפרי על מנת שיתרכך.צולים,מעשנים ואז פורסים דק דק וזו התוצאה. עוד ממוגריץ-פילה בקר עטוף פיח עשבים ודיו דיונון לקבלת מראה של גחל.חותכים את הנתח ומגלים נתח אדום יפהפה ועסיסי. עדיין במוגריץ,שם פיתחו טכניקה של טבילת ירקות בתמיסת סיד מה שמקנה קרום חיצוני קשה ויציב גם לאחר בישול ותוך הירק רך כפירה.בתמונה שמתחת למשל זהו סלספי,סוג של שורש שעבר את התהליך הנ"ל ונראה כאילו היה ענף יבשושי. מוגריץ-הנה אגוז שנראה כמו אגוז שלם שהציפוי הוא עדיין מחית אגוז אך ניתן למלא אותו בכל טוב ואוכלים את כולו בשלמותו,עם הקליפה. ולסיום סיומת ממוגריץ-שוקולד שנראה כמו סבון של מלונות יחד עם קצף "סבון" שנעשה ע"י משאבת אק