רשומות

מציג פוסטים מתאריך אוגוסט, 2014

מתכונים של שדה קרב

תמונה
במילואים האחרונים,בצו 8,התחלנו לאכול בתחילה רק מנות קרב-טונה משומרת,גרגירי חומוס,בוטנים קלויים,קוקטייל טרופי של פירות ומיים לשתייה שבמקרה הטוב פושרים. שדות אבטיחים נטושים מתחת לשמש הקופחת, מפוצצים גרעינים היוו אופציה לנשנוש. גילינו יציאה נחמדה בדמות מנת קרב חמה,שווארמה או אורז אושפלו שמניחים בתוך אריזה יחד עם שקית חימום נלווית,שופכים קצת מיים,מחכים 10 דקות והמנה חמה,נחמד,אכיל... כל זה השתנה עד לרגע שארגנו טאבון ובור באדמה. דאגנו לעצמנו לעופות,דגים,בשר ושפע של קמח ואני,כמו איש מערות,עמלתי להכין מגוון יצירות.זהו ספר המתכונים לבישול בטבע,למטייל החובב וההרפתן בשטח,לגזור ולשמור.  נתחיל בפיצה- רוטב לפיצה יצרתי משילוב של עגבניות שרופות בטאבון,כך הם מתקרמלות ומרוכזות בטעמן ועם מעט מאוד רסק עגבניות. קצת זעתר פרא שגדל בכל האיזור נכנס גם כן לרוטב 1 ק"ג עגבניות חתוכות לרבעים 2 כפות רסק עגבניות מלח סוכר 2 כפות שמן זית זעתר\בזיל\טימין מניחים את העגבניות בתבנית,מפזרים מעט סוכר,מלח ושמן זית,מערבבים ומוסיפים טימין או זעתר קצוץ.מכניסים לט