סילבסטר 2014-2015 במסה


סילבסטר אחרון עבר,כולם לבשו את מיטב מלבושם ובאו לחגוג ב"מסה".

במטבח עמלנו על תפריט חד פעמי ונוצץ,יוקרתי ומיוחד,כולו מוקדש לסילבסטר.
כבד אווז עם קרפצ'ו תפוחים וזעפרן,קרפצ'ו שייטל כבוש על פוקצ'ה עם קציפת חרדל וקוויאר בלסמי,רביולי סרטנים,רביולי ריקוטה,רביולי עגבניות והרשימה עוד ארוכה.
בין היתר הכנו לחם פופקורן,,לחם מבצק שהכנסנו לתוכו נוזל פופקורן ופופקורן שלמים מוכנים,ממנו השתמשנו למנות מסוימות כלחם צרוב או קרוטונים פריכים.קחו מתכון.


חצי קילו קמח
400 מ"ל חלב
שקית פופקורן למיקרו בטעם טבעי
15 גרם מלח
1 כף פרמז'ן מגורר
1 כף סוכר
20 גרם שמרים טריים

מכינים את הפופקורן במיקרו ושומרים כמות של כוס ממנו בצד.מרתיחים את החלב ומוסיפים את הפופקורן לחלב.מבשלים 2 דקות ומניחים בצד להצטנן ל10 דקות.מסננים.לשים את כל מרכיבי הבצק כולל נוזל הפופקורן שבושל למשך 7 דקות,מוסיפים את הכוס פופקורן המוכן ולשים עוד דקה.מתפיחים לשעתיים,יוצרים כיכר,מתפיחים לחצי שעה ואופים בחום 220 מעלות ל40 דקות.






תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש