הגיע הזמן,לא?


בשעה טובה ומוצלחת,בקרוב תהיה לי מסעדה.הגיע הזמן,לא?


לאחר שעברה מעל שנה של תכנונים,בנייה וצו איסור פרסום על כל המתרחש,כאן אתחיל לפרט שלב אחר שלב של הבנייה.אפשר לגלות שהמסעדה היא ברחוב הארבעה,בצמוד למסה,הוקמה עם קבוצת מסה,כך שאם אני מתגעגע למסה,אין לי בעיה לבוא ולבקר שם מידי יום.



אז ככה המקום היה נראה בתחילה,שברנו את המקום לגורמים והתחלנו הכל מההתחלה.






 בתמונה מעל ככה נראה המטבח הקיים שתיפקד במסעדה הקודמת(מסעדת קימבה),די קטן וצפוף,לכן הרחבנו אותו.
בנוסף למטבח הזה ישנו מטבח הכנות נוסף בקומה התחתונה,מטבח גדול ביותר שבו מתרכזת רוב העבודת הכנות.




אחרי השבירה המסיבית והפינוי הגיע שלב החול,רגע לפני שיוצקים בטון.המשך יבוא...

תגובות

עלמה אמר/ה…
בשעה טובה!
amir אמר/ה…
שיהיה בהצלחה!!
בישול בזול אמר/ה…
וואו איזה כיף! בשעה טובה!
‏אנונימי אמר/ה…
מזל טוב ובהצלחה!!!
עכשיו ברור למה לא כתבת כלום הרבה זמן.
חשבתי לתומי שפשוט חדלת להיות שובב קולינרי....
עודד אמר/ה…
מעולה! איזה כיף לך!! רק תזכור ליהנות מכל שלב, גם אם הוא מעצבן.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש