ברוכים הבאים למסעדת קוואטרו



מסעדת קוואטרו פתוחה לקהל הרחב, על פי התמונות ניתן להבין שהושקעה הרבה מחשבה על העיצוב.
במסעדה בר רחב ולא סימטרי שיוצר נישות של שולחנות שכיף לשבת בהם,חצר שצופה לשוק שרונה, עם אווירה טובה 
והרבה דקלים שיוצרים מראה פראי משהו.



800 שרשראות עם אלפי חרוזים ושאר פיצ'פקס משתלשלים מתיקרת הבר
 

 הוסרו הניילונים מהמחבתות והסירים,המטבח החל לעבוד במלוא העוצמה.
בשר מיושן מוכן לעבודה,טיבון,אנטריקוט,סינטה במשקלים של 500 גרם ואף מגיע לקילו.
 


אלה הם מקצת המנות שמופיעות בתפריט-

פרחי זוקיני במילוי כמהין,יושב על קרם סלק וארנצ'יני עגבניות


מוצרלה בורטה,עגבניות,קוויאר בלסמי,שמנת מוקצפת,גרירת לימון


פסטה ופלפל שחור,קלסיקה איטלקית,עם חלמון כבוש,עגבניה סחוטה ופרמז'ן



"ביצת" כבד אווז,רוטב אספרסו,קרמבל תבלינים ובריוש



לזניה פתוחה של בשר לחי בבישול ארוך,ציר ערער ופרמז'ן






קנלוני של גבינות ורוטב חמאת בלסמי






על הקונדיטוריה אחראית השף קונדיטורית ענת אלון,ביצועיסטית ממדרגה ראשונה.
בקינוחים ניתן למצוא עוגת גבינה,קרם סיגליות,זפולה שהם סופגניות איטלקיות וגלידת מסקרפונה,קינוח שנראה כמו גינה וטירמיסו עם דף שוקולד שמעוטר בעיצוב של ריצפת המסעדה


קינוח משמש ומרציפן




המכונת פסטה בקוואטרו עובדת נון סטופ ומייצרת שלל פסטות




אז ברוכים הבאים למסעדת קוואטרו, המסעדה שוכנת ברח' הארבעה 21,עולים במעלה המדרגות החיצוניות שמחוץ לבניין.
טלפון להזמנות-03-9191555





תגובות

עודד אמר/ה…
שיהיה בהצלחה!! נראה מצוין!
‏אנונימי אמר/ה…
שלום מאיר,
אני עוקבת אחרי הבלוג שלך בשקיקה. הוא מעורר השראה והתפעלות. ראיתי באינטרנט שהנחית בעבר סדנאות בישול.
האם יש סיכוי שתשקול לקיים סדנאות בישול נוספות לקהל הרחב?

המון תודה ובהצלחה - המנות נראות נפלאות
שובב קולינרי אמר/ה…
אפשרי מבחינתי לעשות סדנאות בישול
‏אנונימי אמר/ה…
אני מאוד אשמח. איפה נרשמים? :)

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש